Pip Studio kamer

Bijna iedereen weet wat je bedoelt met een Pip-kamer, een gedecoreerde stijl van het merk Pip Studio. Vogels, vlinders, bloemen en tierlantijntjes. Zo’n Pip Studio kamer, daar word je gewoon vrolijk van. 

Pip Studio kamer

Pip-stijl babykamer en kinderkamer

Van behang tot beddengoed, er is van alles verkrijgbaar via Pip studio. Behang van Pip wordt uitgegeven door Eijffinger. Lastig om een originele kamer te maken van de bekende prints? Nee hoor, het is meer een kwestie van denken in de Pip-sfeer. Zo ontstaan er allemaal leuke ideeën.

Behang en meer

Neem eens behang in dezelfde sfeer. Maar dan van de concurrent van Pip. Wat denk je van de Esta Home collectie Belle Rose? Of het Room Seven behang? Beide verkrijgbaar via Kidsbehang Store. Ook altijd goed is het behang van Laura Ashley.

Afwisselen van behang

De hele muur met hetzelfde behang beplakken? Wees creatief! Wissel bijvoorbeeld verschillende soorten behang af per baan. Nog bonter maak je het als je allemaal kleine stukken knipt. Die plak je als patchwork weer op. Combineer er op los met verschillende merken.

Iets anders beplakken

Behang hoeft niet per se op de muur. Het doet het ook goed als decoratief papier. Bijvoorbeeld om een paneeldeur te bekleden. Of vogelhuisjes. Die laatste zijn ook kant-en-klaar te koop, gedecoreerd met lint en al bij Ditjes en Datjes. Doe je er een lamp in, dan heb je meteen een superorigineel lichtpunt.

Letters en bureaustoelen

Niet alleen muren en kasten beplak je met het vrolijke Pip-behang. Ook houten letters van Deco for Kids die de naam van je kind vormen. Of grote houten harten en prikborden. Haal een klok voorzichtig uit elkaar en plak het Pip-behang op de cijferplaat. Zelfs een houten bureaustoel kan je behangen. Een laagje Decopatch van Pipoos er overheen en hij is nog beschermd ook.

In de kast

Op het bureau en in de boekenkast kun je gelukkig ook genoeg Pip kwijt. Schriften, kaftpapier, boekjes, en ga zo maar door. Zelfs je etui is in stijl bij Boeren Bonje.

Pip studio stoffen

Er is helaas geen Pip Studio stof te koop. Wel kan je de stof van tafelkleden en dekbedovertreksets gebruiken. Deze zijn te koop bij Pip Studio. Knip een overtrek los en je hebt een flinke lap stof. Hier kun je zelf kussenhoesjes, gordijnen, vlaggetjes en noem maar op van maken.

Handdoeken en washandjes

Is er een wasbak op de slaapkamer? Hippe Dekbedovertrekken verkoopt ook handdoeken, washandjes en zelfs badjassen met de bloemige prints van Pip Studio.

Bron: Eijffinger

nog meer: wooninspiratie