Pinterest vtwonen

Kom jij op het web ook zoveel mooie afbeeldingen tegen? Van mooie meubels, leuke zelfmakers of gewoon prachtige foto’s of illustraties ter inspiratie. Dan kan je die vanaf nu allemaal bewaren op Pinterest. Dit een digitaal prikbord waar je zoveel beelden kunt pinnen als je maar wilt. Zonder dat je lief kan gaan zeuren over alle rondslingerende knipsels en printjes.

pinterest vtwonen

Pinnen maar

De bedoeling van Pinterest is om alle mooie beelden die je tegenkomt op het internet, te bewaren op verschillende prikborden. Ieder prikbord geef je een naam: Inspiratie huis, Trouwjurken, Mooi behang, etc. Kom je op het web een mooi kleurenpalet tegen of de bank van je dromen, dan druk je heel simpel op de ‘Pin it-knop’ in je favorietenlijst van je browser. Er verschijnt een pop-up, je geeft de afbeelding een naam en plaatst hem op het juiste prikbord.

Volgen op Pinterest

Door andere ‘Pinners’ te volgen, zie jij de mooiste afbeeldingen voorbij komen. Deze kun jij weer ‘repinnnen’ zodat dit beeld op jouw prikbord verschijnt. Een soort Facebook maar dan met alleen beelden. Zo kun je eindeloos pinnen op Pinterest! Net als dat jij andermans ‘gepinde’ afbeeldingen kunt zien, kunnen anderen die van jou ook volgen. Maak dus geen prikbord met ‘Verrassingsfeest voor m’n lief’. Want dan is de kans aanwezig dat je door de mand valt.

vtwonen op Pinterest

Wij van vtwonen zijn inmiddels ook verslaafd aan Pinterest. Door de ‘Pin it-button’ onderaan de meeste artikelen en op de afbeeldingen maken we het jou heel makkelijk om onze inspiratiefoto’s te pinnen. Maar daarnaast zijn wij ook druk aan het pinnen geslagen. Op de Pinterest vtwonen kun je onze boards boordevol wooninspiratie zien. En we zijn nog lang niet uitgepind!

nog meer: wooninspiratie