Pick of the week: Brabantia New Icon Pedaalemmer

Wauw, wat een plaatje! Waar deze New Icon pedaalemmer van Brabantia zijn naam aan te danken heeft, is wel duidelijk. Met de New Icon heeft Brabantia de Klassieke pedaalemmer in een nieuw jasje gestoken. Dankzij de kunststof binnenemmer en de geurdichte deksel, houdt de New Icon alle vieze luchtjes tegen. Met de Mineral Mustad Yellow versie van de New Icon geef je jouw keuken een vrolijke en kleurrijke boost. Een echte eyecatcher!

brabantia pedaalemmer

Happy Nature

Met de New Icon Pedaalemmer van Brabantia ben je ontzettend milieuvriendelijk bezig. Deze prullenbak is namelijk gemaakt van veertig procent gerecycled materiaal en na gebruik is zelfs 98 procent recyclebaar. Plus, met elke New Icon die Brabantia verkoopt, doneren ze een deel aan de Stichting ‘The Ocean Cleanup’. Deze stichting zet zich in om zoveel mogelijk oceanen plastic-vrij te maken. Zij ontwikkelden een technologie die binnen 10 jaar de helft van het plastic uit de oceaan gevist heeft.

Ook blogger Marlous van Oh Marie! is fan van deze blikvanger. Zij ging toch voor een iets fellere variant, namelijk de Daisy Yellow. De margriet-gele Brabantia prullenbak is de eerste stap van haar ultieme voorjaarshuis!

Bekijk ook onze vorige pick of the week: het merk Meraki.

nog meer: