De beste plekken om een perfecte eettafel te vinden

Past jouw eettafel net niet helemaal goed in de ruimte? Of heb je een gekke hoek in de kamer waardoor geen enkele tafel eigenlijk goed past? Ga dan voor maatwerk! Wij geven je de beste plekken op een perfecte eettafel te vinden.

eettafel

Maak hem zelf!

Op zoek naar de perfecte eettafel? Kijk verder op vtwonen voor heel veel inspiratie! Bij vtwonen wooninspiratie vind je heel veel inspiratie met eettafels. Kies bijvoorbeeld een zwarte eettafel een houten of een van sloophout. Misschien wil je wel verschillende eetkamerstoelen erbij.  Of maak er zelf een met behulp van een zelfmaakplan. Leef je uit en raak geïnspireerd op vtwonen.nl en kom ons ook bezoeken op de Woonbeurs!

House of Mayflower

Bij House of Mayflower vind je altijd een geschikte eettafel, hoe afwijkend jouw ruimte ook is of met hoeveel personen je ook aan tafel wilt. Welke vorm eettafel je ook  zoekt, of het nu rond, vierkant of langwerpig is, bij House of Mayflower kun je terecht. Hou je van grof materiaal of juist superglad? Ook op dit vlak heeft House of Mayflower genoeg keuze. Alle tafels zijn tevens uit te voeren in de door jouw gewenste kleur en bijpassende tafelpoten. Kijk op www.houseofmayflower.nl voor meer informatie.

Eettafel op maat

Een tafel echt helemaal op maat? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. De prijs scheelt niet eens zoveel met de standaardafmetingen. Zit je dus met je handen in het haar over hoe je jouw droom van een eettafel gaat verwezenlijken? Aarzel niet en creëer jouw eigen eettafel die perfect in jouw huis past!

Bron: House of Mayflower

nog meer: wooninspiratie