Pastel en fluor kleuren

In het septembernummer van Eigen huis & Interieur 2011 staat een prachtige reportage in pastel en fluor. Pastel geeft een rustig en zacht effect, wat extra versterkt wordt door de aaibare stoffen. Gecombineerd met fluoriserende tinten zorgt dit voor een opvallend extraatje.

pastel en fluor

Pastel en fluor

Fluor is fel, pastel is zacht. Samen zijn ze als een snoepje zo lekker, zoet maar fris en smakelijk voor oog en interieur.

Gebruik de kleuren niet voor kleine accenten, maar werk met color blocks. Dus knallen met kleur. Drukke dessins verdwijnen naar de achtergrond en grote vlakken krijgen weer de overhand. Maak daarbij gebruik van opvallende texturen, zoals wol, vilt en grof gebreiden stoffen en je hebt een ideale combinatie.

De reportage heeft nog veel meer mooie beelden. Wil jij weten waar de producten verkocht worden? Kijk dan op woonmodetrends.nl. Of bestel direct het septembernummer van Eigen Huis & Interieur.

Deze kleuren bij jou thuis?

Geïnspireerd geraakt door deze fotoreportage en wil je ook fluor en neon kleuren in je interieur? Ga dan aan de slag en kijk eens bij Flexa of IJmcolours voor mooie kleuren.

Bron: Eigen Huis & Interieur | Productie en Styling Floor Knaapen en Anne-Sophie Markus | Fotografie Floor Knaapen

nog meer: wooninspiratie