Unieke overnachting in de Toon® B&B in Diergaarde Blijdorp

Wakker worden in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, midden tussen de leeuwen, apen en giraffen… het kan! Want de Toon B&B is namelijk een bijzondere bed & breakfast die steeds op andere, bijzondere plekken in Nederland opduikt. In deze B&B van Eneco betalen gasten alleen voor de energie die ze verbruiken. Dus de energierekening is de rekening.

eneco

Hoeveel energie de gasten tijdens hun verblijf verbruiken, kunnen ze zien op Toon®, de revolutionaire thermostaat van Eneco. Met Toon® kun je de verwarming regelen, maar ook op elk moment zien hoeveel elektriciteit en gas je verbruikt en wat de kosten zijn. Als je in de Toon® B&B dus af en toe op Toon® kijkt en een beetje zuinig bent met energie, kun je voor nog geen € 5,- een weekendje weg !

Want daar is de Toon® B&B voor bedoeld: om te ontdekken hoe Toon werkt. Maar dan wel in een speciaal ontworpen en mooi ingerichte designcontainer die is omgebouwd tot een super-de-luxe bed & breakfast, voorzien van alle gemakken. Toon is gekoppeld aan de energiemeter zodat onze gasten weten hoeveel energie ze verbruiken. En dus ook hoeveel ze uiteindelijk betalen voor hun weekendje in de Toon B&B.

De Toon B&B staat vanaf 13 februari in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Gasten overnachten dus echt middenin de dierentuin, tussen de wilde dieren! Later komt de Toon B&B nog op andere bijzondere locaties, zoals op Texel. Wil je ook een onvergetelijk weekend meemaken in de Toon B&B? Ga dan naar toonbnb.nl, schrijf je in en maak kans op een overnachting in de Toon B&B.

www.toonbnb.nl

nog meer: wooninspiratie