Geef een familie cadeau

Ken je dat, jij of je kinderen pijnigen de hersenen om maar een cadeau te verzinnen voor de feestdagen, maar eigenlijk heb je alles al. Heb je er wel eens bij stil gestaan dat ergens anders op de wereld cadeautjes krijgen helemaal niet zo vanzelfsprekend is voor kinderen? Dit jaar breng je daar verandering door ze wel een origineel cadeau te geven: een familie!

origineel cadeau

origineel cadeau

Origineel cadeau

Misschien ben je al bekend met het mooie initiatief van SOS Kinderdorpen. Per maand sponsor je jouw SOS kind met een bijdrage van €25,- en bouw je een bijzondere band op. Je helpt een ‘zwakke’ familie om bij elkaar te blijven of biedt in de steek gelaten kinderen een nieuw thuis in een SOS Kinderdorp. Je verrijkt niet alleen het leven van een eenzaam kind, maar ook dat van je eigen gezin. Een nieuw broertje of zusje in een ver land, waar de kids tekeningen voor kunnen maken of leuke dingen voor kunnen knutselen, is voor hen ook een spannende ervaring.

Cadeautjes hoeven niet tastbaar te zijn. Een dikke knuffel, een lieve boodschap of in dit geval een familie is nog waardevoller. Wil je deze kinderen helpen? Lees dan meer over de werkwijze en de meest gestelde vragen.

nog meer: wooninspiratie