Openslaande deuren

Openslaande deuren zijn niet alleen leuk naar de tuin toe, maar ook in huis staat het mooi én is het praktisch.

deuren

Openslaande deuren in huis

Heb je openslaande deuren in huis? In dit geval kan je de deuren openzetten en krijg je een ruimtelijk gevoel. Als je in de werkkamer bezig bent, dan kan je de deuren dicht doen en kan iedereen zijn eigen gang gaan. Openslaande deuren kunnen dus zorgen voor ruimte of privacy. Ruimtes lijken meer met elkaar verbonden.

Openslaande deuren naar buiten

Het mooiste van deze kamer: de openslaande deuren met ouderwetse spanjoletten en roedes.

Openslaande deuren kunnen het huis en de tuin met elkaar verbinden. In de zomer loop je zo de tuin in. Daardoor krijg je in huis een ruimtelijk gevoel, de tuin wordt een verlengstuk van je huis.Daarnaast krijg je door de grote deuren een prachtige lichtinval naar binnen, dus meer sfeer in huis. is het zomers erg warm binnen, dan kunnen de deuren wijdt open om het te laten afkoelen!

Deuren kiezen

Als je gaat verbouwen denk je misschien niet gelijk aan de deuren. Toch is het slim om er tijd en aandacht aan te besteden; deuren zijn nu eenmaal behoorlijk opvallende en bepalende elementen in je huis.

Plaatsen

Het plaatsen van de deuren kun je beter uitbesteden, want het is belangrijk dat het goed gebeurt. Een mooie afwerking draagt bij aan de totale look van je interieur. Maak het af met bijvoorbeeld mooie gordijnen.

Bron: Fotografie Bob Eshuis

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op myhomeshopping.nl

nog meer: wooninspiratie