Onze 4 favorieten voor het najaar

De herfst en winter zijn eigenlijk zo erg nog niet: luieren op de zetel met een kop thee, haardvuur aan, boekje erbij… Al dromend van een Scandinavisch interieur krijgen wij zin om het huis winterklaar te maken. Dat doen we met onze 4 favorieten uit de najaarscollectie van Bloomingville.

De collectie

Wat is er fijner dan thuiskomen op een plek die een glimlach op je gezicht brengt? Dat is de missie van Bloomingville. De najaarscollectie bestaat uit meubels en accessoires in ‘Nordic Style’. Simplicity is key! Door materialen, texturen en kleuren te mixen wordt het een warm geheel. En wie goed kijkt ziet een hint van de jaren 70 terugkomen. We like!

Bloomingville najaar 2015

1. The blues

Ook last van de herfst-blues? Maak er iets positiefs van! Door blauw in je interieur te gebruiken word je een stuk vrolijker. Ga voor lichtblauw om je huis lichter te maken. Iets meer durven? Ga dan voor diepere blauwtinten. Verzamel al je favoriete vaasjes en andere items en plaats ze in een boekenkast. Onze laatste tip: rotan en blauw gaan érg goed samen!

Bloomingville najaar 2015

2. Aan tafel

Wie zegt dat roze alleen bij het voorjaar past? Wij niet! Met een grote eettafel, een bank en een bonte verzameling aan stoelen zorg je dat iedereen zo kan aanschuiven bij het avondeten. Heb je veel rondslingerende spullen in de keuken, maar niet genoeg keukenkastjes? Een dressoir doet wonderen.

bloomingville-najaarscollectie

3. Voeten omhoog

Voor een warme woonkamer heb je niet per se een haardvuurtje nodig. Combineer stoere grijstinten met pastel voor een knus effect. Plof na een lange dag werken neer op deze lichtgrijze Calm stoel. Voeten omhoog, want de Button kruk is gemaakt van een warme wolmix. Breng kleur in het geheel met het Cure kastje in pastelblauw. Deze is ideaal om een hele stapel boeken en tijdschriften in op te bergen. Lezen maar!

Bloomingville najaar 2015

4. Trek in meer

Of je nu een god(in) in de keuken bent of gewoon van lekker en simpel koken houdt: de nieuwe Bloomingville-collectie is voor iedereen. In de keuken en op de eettafel speel je met materialen zoals hout, kurk en metaal. Ook kleuren en patronen kunnen volop gecombineerd worden. Wij gaan dit najaar voor zacht en licht.

Bron: in samenwerking met Bloomingville

nog meer: wooninspiratie