Ontwerp je eigen designlamp

Een halogeenlamp, met rood snoer en zwart porseleinen fitting. Zie maar eens ergens zo’n lamp te vinden. Met de nieuwe DesignYour OwnLamp module van Flinders ben jij zelf de ontwerper. In vier eenvoudige stappen kun je namelijk je eigen designlamp maken voor een betaalbare prijs. En zeg nou zelf wat is er leuker dan zelf de ontwerper zijn?

lamp ></p>
<p><img class=

3. De lichtbron

Nadat het snoer en de fitting gekozen zijn volgt een belangrijk moment. Namelijk de keuze van de lichtbron. Bij Flinders vind je een uniek assortiment lichtbronnen: grote heldere lampen, Plumen lampen, kooldraad buislampen, reflector lampen, halogeen lampen, lampen van Alessilux, kortom voor ieder wat wils.

4. Het plafondkapje

Je hebt nu je eigen lamp ontworpen! Maar misschien wil je dit unieke exemplaar nog voorzien van bijvoorbeeld een plafondkapje. Eventuele extra’s vind je bij stap 4.

Bestel vandaag voor 17.00 uur nog jouw eigen design lamp en je hebt hem de volgende dag al in huis! Of kom langs bij Flinders Winkel in Amsterdam en stel daar je lamp samen. Snoeren, fittingen en lampen zijn op voorraad. Dus het is kiezen, betalen en meenemen.

De DesignYourOwnLamp module is bedacht door Willemijn van Riel en gebouwd door Eelco Naumann en vind je samen met nog veel meer leuke producten op Flinders.

In samenwerking met Flinders

nog meer: wooninspiratie