Online shoppen voor de (school)vakantie

Sinds een tijdje ontvangen we steeds meer mails met shopping -en website informatie. Nu vermoeden we maar zo, dat ook jij het leuk vindt om te zien, wat er zoal in de mailbox belandt aan online shoppers. Dit keer online shoppen voor (school) vakantiezaken: boeken, kaarten en Apps (!).

snor zomerboeken
Kaart JUF
Kaart MEESTER
vakantieboek

Nieuw Snor-boek: Bedankt Juf/Meester

Het is (bijna) zomervakantie. Tijd om de juf of meester van je kind te bedanken voor het afgelopen jaar en een afscheidscadeautje te geven. Maar wat dan? Het nieuwe Snor-boek ‘Bedankt Juf/Meester’ bijvoorbeeld. Een boek met grappige, kleurrijke tekeningetjes en opdrachten die je kind kan maken, zodat hij een ultrapersoonlijk cadeautje voor de juf of de meester heeft

Digi-doeboek ‘Op de Achterbank’

‘Nee, we zijn er nog lang niet.’ ‘Hou ‘s op met die vieze geluiden.’ ‘Zo kan papa zich niet concentreren, jongens!’ Op vakantie zijn is leuk, maar op vakantie gaan is vaak een regelrechte ramp. Om gejengel op de achterbank tegen te gaan verzon Uitgeverij Snor een ouder- én nieuwerwets vakantie-doeboek voor kinderen: ‘Op de Achterbank’. Dit boek combineert een gezellig vakantieboek met nieuwerwetse smartphone-games.

Bedankt Juf of meester!

Studio Vrolijk heeft twee nieuwe kaarten ontworpen: ‘Bedankt lieve juf’ en ‘Bedankt goede meerster’. Misschien herken je het wel; het einde van het schooljaar (van je kinderen) is weer in zicht. De juffen en meesters verzinnen leuke eind-van-het-schooljaar activiteiten en eigelijk wil je je kind wel iets leuks meegeven en zeggen dat het een fijn jaar is geweest. Maar wat?! Daar zijn deze nieuwe kaarten voor bedoeld.

Vakantie inspiratieboekje

Zit jij als je op vakantie bent ook altijd vol met ideeën? Maak je nieuwe plannen om dingen na de vakantie anders te gaan doen. Of neem je jezelf voor meer tijd te maken voor wat je echt wilt? Het vakantie inspiratieboekje helpt je om die inspiratie vast te houden en te gebruiken.

Te koop via &talent.

LOSLATEN  is echt een boek voor mee op vakantie.

Veel moeten. Veel willen. Dingen goed doen. Ambitieus zijn. En vooral niks missen. Dan heb je een druk bestaan. Dat gaat vanzelf en is best prettig. Alleen… het gaat maar door. Zo groeit het verlangen naar geluk, rust en balans wel, maar het blijft onvervuld. Er moet steeds meer in steeds minder tijd, lijkt het. ‘Loslaten’ gaat in losse columnstijl in op al die dingen die we moeten. Of denken te moeten.

Te koop via bol.com

Apps

Slimme en grappige vakantie Apps kun je vinden bij Onemorethingipadclub.nl en vliegapps

Credits previes beeld: Beach sign, Twigs2Whirligigs op etsy.

nog meer: wooninspiratie