Bankencollectie van 101 Woonideeën

Nu in de winkel: de banken van 101! Stijlvol, comfortabel, vrolijk en strak: dat is de bankencollectie van 101 Woonideeën. In samenwerking met Meubi Trend hebben we banken en fauteuils ontworpen in twee verschillende stijlen. Voor ieder wat wils, van hoge kwaliteit en heel betaalbaar. En: 100% made in Holland.bankencollectie 101 Woonideeën LoveDe bankencollectie Life van 101 Woonideeën

Bankencollectie 101 Woonideeën ‘Love’

De serie Love bestaat uit loveseats en banken in een vrolijke stijl. Een tikje landelijk, een beetje jaren vijftig, maar vooral heel erg van nu. Het losse zitkussen heeft een kern van koudschuim met daaromheen een Supercomfort vulling. Comfort gegarandeerd dus. Love is in de afgebeelde stoffen verkrijgbaar voor: 1-zits (€ 799), 1,5-zits (€ 899), 2-zits (€ 1049), 2,5-zits (€ 1199), 3-zits (€ 1299) en 4-zits uitvoering (€ 1499).

Bankencollectie 101 Woonideeën ‘Life’

De serie Life bestaat uit strakke hockers, fauteuils en banken. Voor deze serie is een neutrale kleur gekozen, zodat je kunt kiezen voor opvallende gekleurde accessoires. De losse rugkussens zitten heerlijk zacht. Met een dienblad erop, is de hocker snel omgetoverd in een tafeltje. Life is in de afgebeelde stoffen verkrijgbaar: fauteuil (€ 899), hocker (€ 259), 1,5-zits (€ 999), 2-zits (€ 1199), 2,5-zits (€ 1299), 3-zits (€ 1399) en 4-zits uitvoering (€ 1599).

Stof

De collecties Love en Life zijn uitgevoerd in stof Shadow. Deze stof is verkrijgbaar in talrijke kleuren. Ook kun je kiezen voor een van de honderden stoffen uit de Meubi Trend-collectie.

Meubi Trend

De banken van 101 zijn gemaakt door Meubi Trend en verkrijgbaar bij meubelwinkels in het hele land. De Nederlandse meubelfabriek Meubi Trend produceert sinds 1976 zit- en eiken meubelen in diverse woonstijlen. Met de grote keuze in modellen, kleur en bekleding is eigenlijk ieder meubel een custom made ontwerp van de klant. De meubelen worden met een combinatie van ambachtelijk handwerk, moderne technieken en hoogwaardige materialen in slechts vier weken geproduceerd. Kortom: comfort en sfeer van Hollandse bodem. Meer informatie vind je op meubitrend.com.

De 101 collectie is exclusief verkrijgbaar bij:

De Troubadour interieurs, Amstelveen; Woontheater de Eclips, Assen; Pauline’s Woonwinkel, Barneveld; Bleeker de Groot, Beverwijk; Selekt Wonen Ter Veen, Borger; De Boer Wonen, Borne; Oudenrijn Meubel, De Meern; Betim meubelen, Den Bosch; De Schakel wonen en slapen, Den Helder; Busscher Wooninterieurs, Denekamp; Arentsen Interieur, Elst; Wooncentrum Westeinde, Enkhuizen; Bakker Wonen, Glanerbrug; Meubelpark De Bongerd, Gouda; ‘t Serreke tuin en interieur, Ham (België); Totaal Slapen en Wonen, Hardenberg; Woodcorner Meubelen, Harfsen; Seine Wonen, Heino; Stijl & Co, Helmond; Reas WoonDeco, Hoogeveen; Haasnoot Wonen, Katwijk aan Zee; Meubelpark De Bongerd, Kesteren; Woonsfeer Heine, Klazienaveen; Stijl Wonen en Zo, Leeuwarden; van der Heijden Meubelen, Nijmegen; Country Life Style, Putten; De Bruijn Zorgeloos Zitcomfort, Reusel; Wessels Wonen, Rijssen; Outlet52, ‘s Gravenland; Natuurlijk Wonen, Schagen; Korver Living, Sliedrecht; Ideetje Wonen, Sneek; Betim meubelen, Valkenswaard; Troika Interieur, Velp; Carré Wonen en Slapen, Volendam; Meubel Design, Vorden; Woonwinkel Frits Vos, Westerhaar; Home Center, Wolvega; Meubelpark De Bongerd, Wormerveer; Woonwinkel Zevenaar, Zevenaar; Walhout Wonen, Zierikzee; Caminada Meubelen, Zoetermeer.

nog meer: wooninspiratie