Nieuw seizoen… nieuwe kleuren

In samenwerking met FLOR by heuga

Nog heel even kunnen we genieten van de laatste zonnestralen, en dan is de zomer helaas alweer voorbij. Een mooi moment om stil te staan bij de komende trends voor het nieuwe woonseizoen. Welke kleuren zijn helemaal hip, en wat kunnen we maar beter achterwege laten. Een kleine vooruitblik op de nieuwe thema’s voor aankomende herfst/winter.

flor by heuga
Nature

Een opvallende trend in deze periode is de nature trend. Natuur, aaibaarheid en romantiek zijn sleutelwoorden voor deze ecologische beweging. Belangrijke kleuren zijn vooral groen, blauw en natuurlijk bruin.

Back to basic

Back to basic straalt met minimale middelen verrassend veel energie uit. Het modern minimalisme vind je terug in simpele lijnen en een kleurstelling van licht hout en diverse primaire kleuren.

Urban luxory

Dit is een sfeer waar iedereen wel eens over droomt. Een ultieme luxe en verleidelijke omgeving, met een glamoureus gevoel. Hoofdkleuren zijn voornamelijk champagne, diverse grijstinten en paars.

Vloermode

Juist deze trends kan je nu terug vinden in de stijlvolle Tonal Trends collectie van FLOR by heuga. De lijn bevat 8 professionele kleurenpaletten geïnspireerd op de laatste interieurmode. Een losstaand pallet valt onderling eenvoudig te combineren. Zo biedt Tonal Trends een “kleurgereedschap” voor de perfecte vloerindeling.
Ook bestaat de collectie uit 3 specifieke tapijtsoorten als luxe hoogpool, zachte velours en duurzame lussenpool. Zo creëer je eenvoudig een verassend hoog/laag effect.
Meer weten over de verschillende kleurenpaletten? Of gewoon nieuwsgierig? Kijk hier voor nog meer informatie en inspiratie!
Lees ook:

 

 

nog meer: wooninspiratie