New Basic: strakke en tijdloze basismeubels

Wit is voor elke kamer een goede basiskleur. Ga in de babykamer en kinderkamer voor strakke, witte meubels. En leef je uit met accessoires en decoraties in elke wenselijke kleur. Een mooie witte meubelserie is de New Basic van Coming Kids. Tijdloze meubels van topkwaliteit!

New Basic kinderkamer

New Basic kinderkamer    NewBasic1

witte ledikant

wandplanken

Shopping New - Basic

New – Basic doorgroeikamer

De New Basic collectie van Coming Kids bestaat uit meubels voor zowel de babykamer als de peuter- en tienerkamer. Iedere kamer vraagt om andere meubels. Zo zijn een ledikantje en een commode in een babykamer onmisbaar. In een tienerkamer mag een bureautje niet ontbreken.

Peuters, kleuters en tieners

Met de New Basic meubels richt je een zogenaamde doorgroeikamer in. Door de jaren heen vervang je bepaalde meubels door anderen uit dezelfde collectie. De basismeubels zoals een boekenkast en linnenkast kunnen blijven staan. Alle meubels uit deze collectie zijn gemaakt van MDF en zijn afgelakt met een zijdeglans lak.

Het verschil tussen de peutercollectie en de tienercollectie van New Basic zit hem in het bed. In de peutercollectie zit een peuterbed van 70×150 cm. De tienercollectie is uitgerust met een standaard eenpersoons ledikant.

Basic babykamer

De babykamerserie van New Basic bestaat uit een commode, ledikant, linnenkast en een wandrek voor boven de commode. Ook is er een New Basic box verkrijgbaar. Zo trek je de stijl van de babykamer door naar de woonkamer.

Coming Kids heeft naast meubels ook een groot assortiment aan textiel en accessoires. In verschillende thema’s en stijlen. De Tjilp collectie is erg leuk voor baby´s. Vrolijk en heel kleurrijk! Deze is goed te combineren met de New Basic meubellijn. Bekijk voor inspiratie de shopping hieronder:

  1. Klamboe Tjilp Colour
  2. Sierkussen Tjilp
  3. Wandrek New Basic
  4. Hanglamp Tjilp
  5. Commode New Basic

Bron: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie