Muziekdoosje

Een muziekdoosje is erg geschikt voor baby’s en kleine kinderen. Vaak vallen ze door de muziek sneller en rustiger in slaap. Daarnaast staat het ook erg leuk aan een ledikant of op het nachtkastje. 

muziekdoosje_bygekkopie

muziekdoosje

Voor de baby

Een knuffelbaar muziekdoosje is voor baby’s erg fijn. Bij BabyWalz verkopen ze knuffels met een trekkoord. Als je hieraan trekt begint de muziek te spelen. Meestal zijn het slaapliedjes. Deze pluche beestjes zijn makkelijk aan een ledikant vast te maken. Ook handig voor in de box of aan de kinderwagen.

Zelf maken

Wil je zelf aan de slag met een muziekdoosje? Dat kan. Bij Prénatal verkopen ze een exemplaar zonder omhulsel. Hij is geschikt voor aan een mobiel maar je kunt hem ook ergens anders in bevestigen. Je zou ook eventueel een goedkoop doosje kunnen kopen en daar het muziekelement uit halen.  Of je koopt er één bij een hobbywinkel. Maak een knuffel of een doosje naar wens en plaats het muziekelement erin. Zorg er voor dat de draaiknop en het trekkoord bereikbaar blijven.

Wil je een werkbeschrijving van een muziekdoos? Op ariadne at home vertellen ze je hoe je een muziekvis kan maken. Met linnen, textiel, muziekelement, koord, fiberfill en poppenvulling maak je de zingende vis.

Muziekdoosje kinderen

Voor kleine kinderen is een muziekdoosje ook nog erg leuk. Bij Speeldoosje vind je een hele hoop verschillende. Bijvoorbeeld van een caroussel of dansende clowns. Het zijn allemaal beeldjes met een muziekelement erin. Daarnaast verkopen ze ook houten muziekdoosjes.

Houten muziekdoosjes

Op de site van Woody Wood Toys verkopen ze heel wat leuke houten muziekdoosjes. Vele met lieveheersbeestjes of bijtjes, maar ook met cakejes, prinsen en prinsessen en nog veel meer. Daarnaast verkopen ze de ouderwetse houten muziekdoosjes die je openmaakt, de ballerina gaat draaien en de muziek gaat spelen. Deze doosjes zijn tevens goed te gebruiken om je sieraden of bijvoorbeeld kralen in op te bergen. Ook hebben ze muziekdoosjes met een hendeltje eraan, zodat je zelf de muziek uit je doosje kan laten klinken. Neem snel een kijkje voor deze en nog veel meer modellen op de website.

Bron: Mariejola

nog meer: wooninspiratie