Muziekdoosje Ballerina

Als je aan jonge meiden vraagt wat ze later willen worden, zeggen ze bijna allemaal een prinses of ballerina. Het zal je dus niet verbazen dat  een muziekdoosje ballerina met deze dansende miniaturen nog steeds goed verkocht wordt. 

muziekdoosje ballerina

Regulier muziekdoosje ballerina

Op het web kom je heel wat leuke muziekdoosjes tegen. Op de site van Spelendehollander staan vijf modellen die net even verschillen van elkaar. Prijstechnisch liggen de muziekdoosjes rond de 15 euro en beschikken over een hendeltje waar je de muziek mee op kan winden. De muziekdoosjes hebben een klein spiegeltje en er is ruimte om eventueel sieraden of kralen in op te bergen. Vier van de vijf doosjes zijn roze, maar als jouw kind meer van blauw houdt moet je zeker even bij dit muziekdoosje met carrousel kijken. Ook erg leuk in een kinderkamer!

Muziekdoosjes ballerina hartvorm

Veel ballerina muziekdoosjes hebben een hartvorm. Dit past goed bij het schattige karakter van de ballerina. Maar ook bij andere fantasiefiguren als feeën en prinsessen. Het merk Trousselier heeft een mooi muziekdoosje met een dansende ballerina. Zij verkopen naast muziekdoosjes nog veel meer accessoires voor de kinderkamer.

Luxe muziekdoosjes ballerina

Voor een luxe muziekdoosje met ballerina betaal je weliswaar wat meer, maar je hebt dan wel iets heel bijzonders. Kidshuis.nl heeft een muziekdoosje. Daarnaast beschikt het over verschillende vakjes waar je makkelijk je sieraden kan opbergen. Het mooie van dit muziekdoosje is dat het een tijdloos model is. Naast dat het geschikt is voor je kind, kan hij ook prima in jouw slaapkamer.

Overige muziekdoosjes

Toch liever een muziekdoosje met een ander muziekje en/of dansend poppetje? Neem eens een kijkje op de pagina: ‘Muziekdoosje’ van Kidskamers. Wie weet wat je daar nog tegenkomt!

Bron: Kylie Duffy Photography

nog meer: wooninspiratie