Muurstickers: make-over in een handomdraai

Muurstickers zijn leuke wanddecoratie die je snel en gemakkelijk aanbrengt. In de kinderkamer, keuken of bij je werkplek. Overal in huis kun je de ruimte opfleuren!

Muurstickers

Muurstickers: snel & makkelijk

Een muursticker maakt je muur direct bijzonder. Wat denk je bijvoorbeeld van een werkplek met muursticker, een kalender-sticker is dan erg handig. Er zijn ook muustickers waar je op kunt krijten, ideaal voor aantekeningen!

Op vtwonen vind je heel veel inspiratie voor muurstickers. Plak bijvoorbeeld letters op de muur of een recept boven de eettafel of een mooie quote in de woonkamer. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Zorg wel dat je de kleur van de sticker afstemt met die van de muur.

In de keuken

Ook voor de keuken bestaan heel veel leuke bijpassende muurstickers. Plak die spatel met de muursticker met zwart of rood keukengerei van Ferm Living. Ook in de keuken is een krijtbord muursticker handig, bijvoorbeeld voor een afwasrooster of het boodschappenlijstje.

Romantische muurstickers

Een muursticker hoeft niet direct een eye-catcher te zijn in een felle kleur. Je kunt ook kiezen voor decoratieve romantische muurstickers. Mooi is bijvoorbeeld dit meisje met vlinders of bekijk deze bijzondere interieursticker eens. Die kun je helaas niet kopen, maar er zijn wel heel veel mooie muurstickers te vinden bij Myhomeshopping.

Kinderkamer muurstickers

Voor de kinder- of babykamer zijn heel veel leuke muurstickers te krijgen. Je kinderen zullen het geweldig vinden. Kies voor een boom of vrolijke beestjes of ga voor een jongen voor stoere auto’s. Er zijn onwijs veel grappige muurstickers te koop. Met een muursticker kun je kinderkamer gemakkelijk afstemmen op een thema. Wil je graag een jungle-thema in de kinderkamer, dan heb je zo bomen op de muur! Bij muursticker kinderkamer vind je nog veel meer inspiratie.

Op Myhomeshopping.nl vind je een breed assortiment muurstickers.

nog meer: wooninspiratie