Muursticker tak

Posterbehang en muurstickers zijn tegenwoordig immens populair binnen het interieur van de baby- of kinderkamer en zorgen vrijwel meteen voor een echte eyecatcher op de muur. Naast de veel terugkerende behangboom kun je er ook voor kiezen om het iets bescheidener te houden en een fleurige behangtak of muursticker tegen de wand te plakken. Bij deze een aantal leuke shop tips!

Muursticker tak

Muursticker tak met uiltjes

Heb je liever een grote sticker in plaats van allemaal losse onderdelen? Dan is deze mooie herfststickers van Funky Lama misschien iets voor jou. Ook deze lieve donkergrijze muursticker met uiltjes van TiS Lifestyle is een echt pronkstuk voor in de babykamer.

Aapjes kijken

Naast uiltjes zijn er natuurlijk ook nog andere dieren die zich graag in de takken van bomen verborgen houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lieve aapjes schommelend aan de takken van de boom? De webshop van Funky Lama geeft je naast het kiezen van een vast ontwerp ook de optie om de kleuren van deze vrolijke muurstickers speciaal naar jouw wensen samen te laten stellen. Ook deze lieve tak met hartjes van Hippe Kinderspullen is in diverse kleuren verkrijgbaar en een mooie aanwinst voor op de muur.

Bron: Funky Lama

nog meer: wooninspiratie