Dé redding tegen muggen deze zomer: de klamboe

Lig je net lekker te slapen hoor je opeens gezoem… Licht aan en de zoektocht begint. Is er nu geen makkelijkere manier voor dat muggenprobleem? Ha, zeker wel! Je redding deze zomer tegen die vervelende muggen is stijlvol en functioneel: de klamboe.

vtwonen slaapkamer klamboe hout industrieel

Alles in één

Er zijn maar weinig items die echt 100 procent functioneel én stijlvol zijn. De klamboe behoort tot deze selecte groep. Hij maakt je interieur dromerig en romantisch, terwijl hij daarnaast ook uitstekend zijn broodnodige functie vervult: je beschermen tegen muggen. Je bed ziet eruit als een sprookje terwijl je zelf de hele nacht rustig kunt doorslapen. Zónder gewekt te worden door gezoem.

De keuze is reuze

Vind je een klamboe net iets te ‘zweverig’ voor in de slaapkamer? Geen zorgen. Er zijn zo veel verschillende varianten te vinden dat er hoe dan ook een passend exemplaar voor jou tussen zit. Kies voor een clean bamboe door voor een wit linnen doek te kiezen (zoals deze) of ga all out met een dromerige roze variant.

Do it yourself

Je hoeft echt niet altijd diep in de buidel te tasten voor een fijne klamboe. Met een aantal huis-tuin-en-keukenspullen maak je heel gemakkelijk je eigen exemplaar. Hoe? Wij maakten een handige how to. Lees hier hoe je zelf je eigen klamboe maakt.

Shop jouw perfecte klamboe…

nog meer: wooninspiratie