Must-visit voor studenten: Coffee College in Leuven

Niet zo nieuw meer, maar wel heel lekker: Coffee College in Leuven. Joris Bout opende er een koffiebar waar je kan genieten van een lekkere smoothie of kleurrijke milkshakes.

 

View this post on Instagram

 

To stay or on the go! ??? #coffeecollege #coffeecollegeleuven #yourcupofhappiness

A post shared by Coffee College (@coffeecollege) on

Studentgerichte imago

Het hele academiejaar staat bol van activiteiten van en voor studenten. Leuven is dan ook dé studentenstad bij uitstek. Dat merkte ook Joris op, die met Coffee College volop ging voor een hip en studentgericht imago. Het hele concept is eraan aangepast, van het logo tot het interieur en de namen op de kaart. De tafeltjes lijken wel te komen uit een typisch Amerikaanse High Schoolfilm.

 

View this post on Instagram

 

Your cup of happiness ❤️ #coffeecollegeleuven #coffeecollege

A post shared by Coffee College (@coffeecollege) on

The Prom Queen en The Nerd

Hoewel hun naam anders doet vermoeden, kan je ‘r best wel terecht voor meer dan alleen maar koffie. Zo gaven ze bij Coffee College elke latte een andere naam, met een knipoog naar ‘the college’. The Cheerleader, The Nerd of the Prom Queen, we willen ze allemaal eens uitproberen. Niet zo’n koffiefanaat? Dan heb je nog steeds de keuze uit hun ruime assortiment aan koude dranken. Met heerlijke smoothies als the Bloody Banana, milkshakes en homemade ice-tea kan je ‘r weer een hele dag tegenaan… Wij beginnen alvast te watertanden! En dan heb je de dessertkaart nog niet gezien…

Zomergevoel

De zon kwam al een paar keer piepen, het terrasjesweer staat voor de deur. Ook dan zal je kunnen genieten van een lekker drankje onder een stralende zon, want Joris plant momenteel de opening van een zomerterras, mét aangepaste kaart.

Praktische info

Adres: Tiensestraat 72A, 3000 Leuven
Openingsuren: van maandag tot vrijdag van 8u tot 18u

Meer info via de Facebookpagina van Coffee College.

nog meer: wooninspiratie