Morocco Chic

Maak een droomreis naar prachtig en kleurrijk Marokko met de meubels en accessoires van LIFETIME. De Morocco Chic collectie nodigt je uit om als Yasmin uit de film Aladdin op een vliegend tapijt door de lucht te vliegen, in je eigen slaapkamer!

Morocco Chic

Marokkaans hemelbed

Met het hemelbed uit de Morocco Chic lijn waan je je in 1001 nachten. De sprookjesachtige klamboe is gemaakt van half transparant paars organza, wat je doet denken aan de kleurrijke Marokkaanse tenten en marktkraampjes. Door de systeembouw van de LIFETIME meubels kan je van verschillende bedden een Morocco Chic hemelbed maken. Dus of je nou een kajuitbed met Marokkaanse hemel wilt of een halfhoogslaper, het is allemaal mogelijk.

Het Morocco Chic hemelbed is onder andere verkrijgbaar bij Babypark. Het bed is 90×200 cm en gemaakt van whitewash of witgelakt grenen. Het hemelbed combineer je met andere LIFETIME meubels, zoals een kledingkast, bureau en nachtkastje.

Morocco Chic accessoires

Met alleen een hemelbed heb je nog geen hele themakamer ingericht. Daar horen natuurlijk mooie sierkussens bij en een bijpassend dekbedovertrek. Bij Babypark vind je ook alle accessoires in de Morocco Chic serie. Er zit zelfs een hanglamp in de collectie. Alle ingrediënten om het 1001 nacht sprookje compleet te maken.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie