Omdat kaarten per post ontvangen leuk blijft …

Hoe heerlijk is het niet om echte post in je brievenbus te ontvangen. Het liefst van een (onverwacht) geliefd persoon. Omdat ontvangen zo leuk is, weet ook jij dat een ander met prachtige post verrassen ook veel plezier geeft. Het liefst stuur je een zorgvuldig zelf uitgezochte ansichtkaart. In dit bericht een paar mooie kaarten tips.

ansichtkaart

post kaarten

romantische prenten

postzegels

wennepen.nl

moderne kaarten

Ansichtkaarten

Ansichtkaarten “5 Chairs”. Het zijn tekeningen van Maartje van den Noort van 5 (op straat)  gevonden stoelen. De prints zijn gedrukt op gerecycled papier en komen in een even gerecyclede envelop met sticker. De kaartensets zijn voor 7,5 euro te koop te via www.maartjevandennoort.nl en www.restored.nl

Sanny van Helden, van webwinkel Alles Papier, is enorme fan van de producten van de Amerikaanse ontwerpster/kunstenares Anahata Katkin. De designreeks Papaya Art, van Katkin, is verkrijgbaar via allespapier.nl.

Fotografe Jaime is ook zo’n fan van ‘echte’ post. Zij verzameld alles wat hiermee te maken heeft op haar blog sendmoremail.

Wendy van den Heuvel stuurde mij trots een zelfgemaakte ansichtkaart naar de redactie. Zij wilde laten weten haar eigen Etsy-account te zijn gestart: Wendy goes etsy! Met haar zelfgegutste, zelfgedrukte kaartjes en prints. Je kunt de kaarten van Wendy  op Etsy vinden onder de naam: Wennepen.

Ik was al fan van Jessica Nielsen maar met deze kaarten heeft ze me helemaal ingepakt, prachtig!

nog meer: wooninspiratie