Een keukentrolley in de keuken

De keukentrolley staat misschien ook bij jou nog steeds hoog op de verlanglijst. Helaas staat die enorme keuken waar het meubelstuk inpast ook nog op die lijst. Maar dromen mag altijd en sparen kan bovendien geen kwaad. Daarom vind je hieronder wat prachtig staat op die trolley voor in de keuken en welke producten daarmee nog meer op de verlanglijst komen te staan. Benieuwd?
Mijn woonwens: een keukentrolley in de keuken

Stijlvolle keukentrolley

De keukentrolley is een handig meubelstuk, omdat je er van alles op kwijt kunt. Kies je voor een trolley met meerdere planken, dan kun je er nóg meer op kwijt. Het voordeel van dit meubelstuk is dat dit nooit in de weg staat, want door de wielen schuif je het zo door de hele keuken. Bang dat de trolley rommelig oogt? Kies er dan voor om dichte manden of dozen op het item te zetten en berg hierin kleine accessoires uit het zicht op. Ook voorraadpotten zijn een goed idee. Nog een tip: stem de kleuren op elkaar af en plaats enkel items op de trolley uit dezelfde kleurgroep.

Keukenaccessoires

Een keukentrolley is niet compleet zonder keukenaccessoires. Stijlvolle voorraadpotten, een stapel kookboeken, wat mooie schalen, je kunt de trolley in de keuken met allerlei keukenaccessoires vullen. Om je op weg te helpen, vind je hieronder de mooiste keukenaccessoires zodat ook jouw keukentrolley er stijlvol bij komt te staan.

Kookboek ‘Empty the Fridge’, botervloot van Rig-Tig, voorraadpot van Zuperzozial, schaaltjes van Urban Nature Culture, raffia mand van Rice, Kaisa mand van Fair Trade, waterfles van Menu, broodplank van HKliving, voorraadpotten van IB Laursen en vensterbus van Brabantia (set van 3).

nog meer: