Middenslaper Lotte

Een mooie halfhoogslaper voor jouw peuter of kleuter is de middenslaper Lotte. Een stevig, verhoogd ledikant met een trapje aan de voorzijde. Waar je dit bed koopt, lees je hieronder. 

Middenslaper Lotte

Halfhoogslaper of middenslaper

Een middenslaper is hetzelfde als een halfhoogslaper. Deze bedden zijn 115 cm hoog en dus heel geschikt voor kinderen die nog net te klein zijn voor een hoogslaper. Onder het bed ontstaat er een mooie speelplek voor je peuter, die nog leuker wordt met een bijpassende speeltent.

Middenslaper Lotte

De middenslaper Lotte is een bed die te koop is bij de Leen Bakker. Alleen is hij tegenwoordig niet meer te koop als Lotte, maar als middenslaper Tim. Exact hetzelfde bed, maar een andere naam. Het bed is gemaakt van massief grenen en is afgewerkt met een whitewash. De middenslaper Tim is er ook in een grijze uitvoering.

Combineer het bed met de Lotte accessoires van Lief! Lifestyle. Zoals dit Lotte dekbedovertrek.

Middenslaper Leen Bakker

Naast de middenslaper Tim heeft de Leen Bakker nog meer middenslapers in haar assortiment. Zoals de metalen middenslaper Tokio, Met een aluminium look. Of de stoere middenslaper Stijn, in robuust eiken.

Bekijk alle ledikanten en halfhoogslapers van Leen Bakker in het kinderbed overzicht.

Meer halfhoogslapers

Uiteraard is de Leen Bakker niet de enige winkel waar je mooie én betaalbare halfhoogslapers vindt. Bekijk eens de verkoopadressen in het artikel over halfhoogslapers. Wellicht vind je hier het juiste kinderbed voor jouw zoon of dochter.

Bron: Leen Bakker

nog meer: wooninspiratie