Binnenkijken bij Mevr. de Vries

Bij binnenkijkers houden we geregeld mooi beeld over. Zo ook bij de binnenkijker ‘Zaanse Schone’. De meer dan 100 jaar oude Zaanse woning was een opknapper. ‘Van niets iets maken’, is gelukkig de kracht van Gabriëlla en Paul. Het huis is prachtig geworden, maar staat nu alweer te koop. De verbouwkriebels hebben wederom toegeslagen! Creatief brein Gabriëlla is ook eigenares van mevrdevries.com, een webwinkel waar je vrolijk van wordt. Wil je haar werkkamer en werk zien? Lees dan snel verder!

binnenkijken werkplek

 Mevrdevrieslogo

mevr. de vries

knutselen

babykamer

diy
Mevrouw de Vries

In de werkkamer van Gabriëlla; bureau van Ikea, stoel van Gispen. De kasten en opbergdozen komen allemaal van Ikea. ‘We hebben hier een dakraam laten maken, om meer licht binnen te krijgen. Ik wilde hier bovendien een lang bureau en genoeg opbergruimte. Op deze plek maak ik vooral dingen met mijn handen. Ik heb hier eigenlijk geen computer nodig.’

Inspiratiebronnen en werkmateriaal. De bordjes heeft Gabriëlla zelfgemaakt. Ze zijn te koop via mevrdevries.com. Het jurkje werd tijdens een van haar reizen in India gekocht.

Gabriella heeft vanaf deze week haar eigen webshop online; mevrdevries.com. Hier verkoopt zij onder andere accessoires, dekens, knuffels en geboortekaartjes. Haar manier van voorstellen is zo leuk, dat wij het hier ook even laten zien!

Ik heet niet echt Mevr.de Vries, maar ik kom wel als ik zo geroepen word, mijn lief heet wel echt Men. de Vries en komt soms als hij zo geroepen wordt, Men. de Vries en ik hebben samen twee kleine Mevr. de Vriesjes zij komen bijna nooit als ze zo geroepen worden. Mijn oma was een echte Mevr. de Vries en een super tof mens. Eigenlijk hoeft Men. de Vries nog maar 1 vraag te stellen, ik zeg dan natuurlijk ja.

Mevr. de Vries staat voor creatief met een knipoog, stoerder en luchtiger, minder truttige (daar houdt Mevr. de Vries niet van) bijzondere, nieuwe of vintage producten voor je kind of voor jezelf. Of het nu gaat om het maken van geboortekaartjes, sokpoppen, wollen dekentjes, boekkapstokjes of vintage servies ’ to show’, Mevr. de Vries heeft zo haar eigen kijk op de vormgeving hiervan. Meestal one of pieces,  maar allemaal met hetzelfde uitgangspunt, fijn om naar te kijken! Naast de zelf vormgegeven producten heeft Mevr. de Vries ook oog voor andere creatieve talenten, zoals de designers van NO.1 met hun lampen en te gekke knuffels, of de super coole illustraties van Jon Knox, geprint voor een klein kunstwerk aan de muur of op een shirtje.

Gabriella maakt sokpoppen, alias: Mevr. S.Okpop. De maten en kleuren varieren per sokpop, de prijs is gebaseerd op de grootte van de pop. Iedere pop is uniek. Wat wij helemaal leuk vonden, is dat je de sokpoppen kunt customizen. De Sokpop rechtsboven heet Pelle * De knuffels van NO1 zijn eigenwijs, stylish en stoer. Afgebeeld: Pip de Poes Groen-Wit, Pip de Poes Zwart-Wit.

Het ledikant van Fiep komt van Marktplaats. ‘Het werd gratis aangeboden.’ Het aap-noot-mies kussen heeft Gabriëlla zelf gemaakt. De uil komt van Zara, het clowntje komt van de kringloopwinkel. Het dekentje komt van Marktplaats. Het kastje aan de muur is van Marktplaats. De poppetjes zijn  van loods5. De bordjes maakte Gabriëlla. Het tasje boven het bed is een lampje van mevrdevries.com. Van vintage boekjes maakt Gabriëlla kapstokjes De gestipte tas is van Hollies Baby. *Afgebeeld links: Bordje vogel fluor roze, No1 Muurlamp Artwork, Boekkapstokje , Snoop Dog Loves Cycling

nog meer: wooninspiratie