Merk in de spotlight: PiP Studio met PiP servies

Het merk PiP Studio is al jaren bekend door haar vrolijke kleuren en nog vrolijkere prints. Grote kans dus dat ook jij het merk kent. Het merk biedt servies, maar heeft haar collectie inmiddels uitgebreid met textiel, tassen, behang en decoratie. Kortom: reden om de frisse collectie nog eens te bekijken.
Merk in de spotlight: PiP Studio met PiP servies

PiP studio

‘Happy products for happy people’, het motto van PiP Studio is duidelijk in de producten verwerkt. Alleen al bij het zien van de producten word je blij! Zo zijn er veel Chinese bloemen in de producten verwerkt en komt ook de vogel veelvuldig terug. Uiteraard in vele kleuren, want ook dat is kenmerkend voor het merk. Bij vtwonen.be vind je alle producten van PiP Studio van verschillende webshops. Fijn, want zo kun je direct de producten bestellen bij jouw favoriete webshop. De keuze is groot, want het merk heeft borden, schalen kommen, theepotten, kop en schotels, kussens, schorten, theedoeken, beddengoed, schrijfwaren, tafelkleden en servetten in de collectie.

Shop nog meer PiP servies

Spring to Life soepbord van Pip, Floral Birdhouse thee-ei van Pip, Spring to Life theepot van Pip, Royal etagère van Pip, Royal White vaas van Pip, toilettas van Pip, Hummingbird theedoek van Pip, Floral bestekset van Pip, Royal longdrinkglas van Pip.

nog meer: