Een goede afhaalmaaltijd bij Mama’s Koelkast

Via de culinaire inspiratiebron Culy hoorden we van het bijzondere afhaalmaaltijd-concept ‘Mama’s Koelkast’ uit Utrecht. Echte mama’s uit verschillende culturen met een passie voor koken krijgen dankzij dit concept de kans om te ondernemen zonder rompslomp. Naast eenvoudig een zakcentje bij te verdienen, is het ook een fijne en sociale onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden van de moeders.

Koelkast Mama's Koelkast

Etalage Mama's Koelkast

Mama's Koelkast

Mama's Koelkast

Mama’s Koelkast Conceptstore

De gerechten worden door de mama’s bereid in de keuken van het restaurant Sasalounge in Almere en worden daarna verkocht in de AALIYAH conceptwinkel in Utrecht. Hier zijn twee koelkasten te vinden, waarvan de inhoud kan iedere week anders zijn, afhankelijk van de inspiratie van de desbetreffende moeder. Zoeken naar een lekkere en gezonde maaltijd in de supermarkt niet meer nodig nu je ook kunt kiezen uit bijvoorbeeld Heri Heri van mama Jane of Tajine vis van mama Nadia voor €8,50.

Naast de twee koelkasten van de mama’s zijn er nog allemaal andere mooie dingen in de conceptstore te bewonderen, zoals bijvoorbeeld het eigen merk ‘Original Mocro’.

Ps. Nog niet zo lang geleden hebben we Monique van Loon van Culy geïnterviewd. Lees hier het interview nog ’s terug!

nog meer: wooninspiratie