Stylist Wendy blikt terug: make-over in Velserbroek

Bij binnenkomst in het huis van Marco en Ivette zag stylist Wendy dat er veel moest gebeuren. Ze gaf de woning een nieuwe basis die voor meer eenheid en warmte zorgt. Ook verplaatste ze de slaapkamer van Marco en Ivette en creëerde een echt paradijsje. Hoe ze dat heeft gedaan en waarom? Dat vertelt ze in deze video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 11.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie