Stylist Wendy blikt terug: make-over in Sassenheim

Brenda en Peter hebben het mooiste huis van de straat, maar van het interieur schrok stylist Wendy Verhaegh toch even. Het huis stond vol met de vintage spullen van Peter en de mooie schilderijen van Brenda. Ook zag ze dat de indeling omgegooid moest worden. Haar uitdaging? Alles een plek geven. In deze video vertelt Wendy hoe ze dat heeft gedaan. Kijk je mee?

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 7.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie