Stylist Wendy blikt terug: make-over in Den Haag

In aflevering 6 van ‘Weer verliefd op je huis’ zagen we stylist Wendy. Zij zorgde dat het ongezellige en vooral witte huis van Gonneke en Robert veranderde in een warm en kleurrijk ’thuis’. Van onpersoonlijk naar een vrolijk en zonnig huis met een Spaans tintje. Wil je weten hoe Wendy de smaken van beide partners tot elkaar liet komen en het echte strandgevoel tot in de kleinste details in het interieur verwerkte? Bekijk dan snel de video waarin Wendy haar keuzes toelicht. 

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie