Stylist Marianne Luning blikt terug: make-over in Utrecht

Het huis van Kim en Dave bestaat uit twee verdiepingen. Met de benedenverdieping zijn ze blij, maar op de eerste etage kon het stel nog wel wat hulp gebruiken. Daar komen de woonstijlen van Kim en Dave maar niet bij elkaar. Gelukkig weet Marianne precies hoe ze Daves voorkeur voor donkere kleuren kan combineren met de vrolijke kleurwens van Kim. In de video legt Marianne uit hoe ze de balans tussen de twee woonwensen heeft gevonden en geeft ze tips hoe jij dit ook kan bereiken. 

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 9.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie