Stylist Marianne blikt terug: make-over in Rotterdam

In aflevering 5 van ‘Weer verliefd op je huis’ kreeg het huis van Charlotte en Emiel in Rotterdam een kleurrijke make-over. De saaie basis van hun jaren 30 appartement is omgetoverd tot een sfeervol en kleurrijk geheel, geïnspireerd op de jaren 50. Nieuwsgierig waarom Marianne ervoor koos om één kleur in het hele huis te gebruiken? Of waarom er een wandtafel naast de eettafel is gezet? Bekijk de video waarin Marianne haar keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: wooninspiratie