Stylist Marianne blikt terug: make-over in Rijswijk

Het meer dan 100 jaar oude huis van Annemiek en Ed is door de jaren heen steeds bonter en voller geworden. Net als hun kleurenpalet. Het was nodig om de bonte kleurenmix te vervangen door meer rustgevende kleuren, met hier en daar natuurlijk nog wel speelse, unieke en karakteristieke details. In de video geeft Marianne een tip hoe je een villa kakelbont kunt voorkomen. Kijk je mee?

Dit zijn de producten die Marianne heeft gebruikt in Rijswijk.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie