Stylist Marianne blikt terug: make-over in Hoofddorp

In aflevering 3 zagen we het grote gezin van Miriam en Andre uit Hoofddorp. De kleine woonkamer van 30m² moest plek bieden aan zeven personen. Een leuke uitdaging voor stylist Marianne. Eerst was de basis aan de beurt. Marianne koos voor een nieuwe vloer en drie verschillende grijstinten, om nuances en diepte te creëren. Ook verrassende en functionele oplossingen ontbraken niet. Meer toelichting en tips ontdek je in de video! 

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie