Stylist Marianne blikt terug: make-over in Heemskerk

Toen stylist Marianne binnenstapte in het huis van Joop en Lisette viel haar meteen één ding op: alles was bruin. De woonkamer, de trap en zelfs de slaapkamer. En dat terwijl Lisette dol is op kleur, dessins en een Ibiza-sfeertje. Voor Marianne was het dan ook een leuke uitdaging om Joop’s voorliefde voor bruin en rust te combineren met de kleurrijke woonwens van Lisette. Daarbij hield ze rekening met de oranje vloer die het huis domineerde en draaide ze de indeling om. Waarom? Dat legt Marianne je in deze video uit.

Dit zijn de producten die gebruikt werden in aflevering 1.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het YouTube-kanaal van vtwonen om op de hoogte te blijven van alle video’s!

nog meer: wooninspiratie