Stylist Marianne blikt terug: make-over in Amsterdam

Wat het liefdesnestje van Müge en Marvin had moeten zijn, werd een wit en ongezellig huis. De vloer was te donker ten opzichte van de witte wanden. De woonkamer was leeg en samen op de zetel zitten, was er niet bij. Toch mocht het wit blijven. Marianne koos voor een lichte basis met één grote bank. En wat ze met de patio deed, daar kunnen wij alleen maar van dromen! Wil je meer zien? Bekijk dan de video voor Mariannes tips.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie