Stylist Marianne blikt terug: make-over in Dronten

Toen Marianne binnenkwam in het huis van Hilde en Gerrit, viel haar op dat de inrichting wel wat spanning kon gebruiken. Door de woonstijlen te combineren, creëerde ze een leuke mix tussen het romantische roze van Hilde en het moderne en donkere van Gerrit. Hoe ze de woonstijlen heeft samengevoegd beneden én in de slaapkamer vertelt Marianne in deze video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 12.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie