Stylist Leonie blikt terug: make-over in Mijnsheerenland

De grote tuin van Peggy en Marc was met verouderd gras en verzakte terrassen wat verwaarloosd. Aan stylist Leonie Mooren de taak om deze verouderde tuin te vernieuwen. In de video legt ze je uit hoe ze het gezin tegemoet is gekomen met hun vegetarische wensen, waarom je overal de kleur grijs terug ziet komen en ontdek ook wat de truc is om echt gras met kunstgras te combineren in één tuin. Dat, en meer tuintips zie je in de video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 10.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: wooninspiratie