Stylist Frans blikt terug: make-over in Apeldoorn

In aflevering 7 van ‘Weer verliefd op je huis’ kreeg het huis van Cynthia en Rogier in Apeldoorn een make-over. De authentieke jaren 30 woning werd omgetoverd in een sfeervolle mix van kleurrijk en vintage voor Cynthia en rust met natuurlijke elementen voor Rogier. Nieuwsgierig hoe Frans de drie en-suiteruimtes samen heeft gebracht? En waarom er is gekozen voor een rond vloerkleed in de woonkamer? Bekijk de video waarin Frans zijn keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: wooninspiratie