Stylist Frans blikt terug: make-over in Amsterdam

Eduard en Sarah vonden het lastig om van hun 30 meter lange woonboot een sfeervol thuis te maken. En Frans bekent eerlijk, ook hij vond het een uitdaging. Wat precies de grootste uitdaging was tijdens zijn eerste woonboot make-over, ontdek je in de video. Net als waarom er voor de kleur oker is gekozen en de eettafel toch mocht blijven. Kijk je mee?

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 5.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie