Stylist Frans blikt terug: make over in Amstelveen

Het huis van Remco was vrij licht met strakke, donkere en massieve meubels. Deze combinatie zorgde voor een kil effect. Barbara houdt juist van gezelligheid én is dol op antieke meubels. Iets waar Remco op zijn beurt niet warm van wordt. Daarom heeft stylist Frans voor een middenweg gekozen door de antieke kastjes van Barbara te omhullen in strak design. In de video vertelt Frans ook hoe je met een elementenbank de ruimte speels kan maken.

Dit zijn de producten die Frans heeft gebruikt in Amstelveen.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.
In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie