Stylist Frans blikt terug: make-over in Alkmaar

Dit was alweer de laatste aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 5. Stylist Frans toverde de oude stadsvilla van Mirjam en Roeland om tot een waar droomhuis. Hij stak het klassieke huis in een Scandinavisch jasje. Wil je weten wat Frans goed gelukt vindt aan de make-over en met welke tip hij het seizoen afsluit? Bekijk snel de video.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie