Stylist Fietje blikt terug: make-over in Zwolle

Elze en Marjon wonen al 17 jaar samen in een prachtige jaren 30 woning in het oude deel van Zwolle. Maar na al die jaren waren ze niet meer blij met de mengelmoes van strakke elementen en vintage meubelstukken. Ze waren toe aan rust en eenheid. Fietje schoot ze te hulp. Net als Elze ook dol op klassieke schilderijen? In de video geeft Fietje een tip hoe je deze toepast in je interieur.

Dit zijn de producten die Fietje heeft gebruikt in Zwolle.

Het concept

Viktor en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie