Stylist Fietje blikt terug: make-over in Purmerend

De opdekdeuren en witte, oude tegelvloer waren niet alleen Olaf en Monique een doorn in het oog. Ook bij stylist Fietje kriebelde het direct om deze elementen aan te pakken. Verder was er in Purmerend sprake van een klassiek voorbeeld wat betreft verschil in woonsmaken: hij houdt van industrieel, zij van romantisch. Hoe Fietje dat samen heeft gebracht en waarom ze uiteindelijk voor een ovalen tafel heeft gekozen, legt ze uit in de video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 6.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

 

nog meer: wooninspiratie