Stylist Fietje blikt terug: make-over in Lelystad

Toen Fietje binnen kwam in de bungalow van Paul en Marloes zag ze één grote, kale ruimte met veel ramen. Ze deelde de ruimte opnieuw in, creëerde nieuwe functies  en gaf het interieur meer warmte en intimiteit. Hoe ze dat heeft gedaan en hoe jij dat ook kunt doen, vertelt Fietje in deze video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 10.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie