Styliste Fietje blikt terug: make-over in Leidschendam

In aflevering 6 van ‘Weer verliefd op je huis’ kreeg het huis van Kaouter en Niklas in Leidschendam een make-over. De lastig in te richten u-vormige woonkamer werd omgetoverd tot een rustige basis voor Niklas en met kleuraccenten voor Kaouter. Nieuwsgierig hoe Fietje in de keuken de Scandinavische en Marokkaanse roots samen heeft gebracht? Of waarom er gekozen is voor luchtige stoelen aan de eetkamertafel? Bekijk de video waarin Fietje haar keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: wooninspiratie