Stylist Fietje blikt terug: make-over in Bussum

In aflevering 3 kreeg het huis van Eva en Trevor in Bussum een make-over. De oude meubels uit de kleine jaren 30 tussenwoning maakten plaats voor een nieuwe woonstijl: een mix van oud en nieuw met nude kleuren voor Eva en strak zwart-wit met chroom voor Trevor. Nieuwsgierig hoe je in een kleine ruimte een scheiding maakt tussen keuken en zithoek? Of waarom Fietje heeft gekozen voor een tafel met dun blad? Bekijk de video waarin Fietje haar keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven!

nog meer: wooninspiratie