Stylist Fietje blikt terug: make-over in Beverwijk

Het eerste dat stylist Fietje opviel in het huis van Maaike en Sander was de niet-praktische indeling met een smalle doorloop van de woonkamer naar de eetkamer. Gelukkig had ze al snel de oplossing gevonden in een nieuwe zetel. Maar daarmee was klus nog niet klaar. De dierbare spullen van Maaikes moeder en de industriële stijl van Sander kregen ook een plekje in het huis. Hoe Fietje de woonwensen van Maaike en Sander heeft toegepast in het nieuwe interieur, legt ze uit in deze video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 4.

Het concept

Kees Tol en de vtwonen stylisten gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan: ze laten bewoners opnieuw verliefd worden op hun eigen huis. Omdat de woonsmaak van het koppel behoorlijk uit elkaar ligt, is de liefde voor hun huis erg bekoeld. Een vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie