Stylist Fietje blikt terug: make-over in Bergschenhoek

In aflevering 4 van ‘Weer verliefd op je huis’ zagen we stylist Fietje, die aan de slag ging in het karakteristieke huis van Leon en Mieke uit Bergschenhoek. Het gezin woont met veel plezier in het prachtige polderhuis, maar was allesbehalve tevreden met al het groen en paars in hun interieur. Toch koos Fietje ervoor om de kleur groen te behouden en het zelfs te gaan omarmen. Wil je weten waarom ze hiervoor koos en ben je benieuwd wat voor tips ze nog meer voor je heeft? Bekijk dan snel de video waarin Fietje haar keuzes toelicht.

Het concept

Viktor en de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning en Frans Uyterlinde gaan elke zondag op SBS6 de uitdaging aan. Ze laten bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt. De vtwonenstylist kijkt met een frisse blik naar de woning én zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op één lijn komen.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie