Stylist Femke blikt terug: make-over in Vijfhuizen

Dit was alweer de laatste aflevering van zelf aan de slag. We zagen stylist Femke Pastijn, die aan de slag mocht in het nieuwbouwhuis van Eline en Sander. Ze gaf het huis een spannende touch en koos voor een XXL vakkenkast als blikvanger in de kamer. Wil je weten waarom Femke koos voor een lambrisering in de keuken en ben je benieuwd met welke tip ze het seizoen afsluit? Bekijk de video.

Het concept

In het programma ‘vtwonen zelf aan de slag’ voeren de deelnemers zelf de werken uit. Maar natuurlijk niet zonder voorbereiding. De vtwonenstylist maakt vooraf een plan op basis van  foto’s, moodboards en persoonlijke verhalen van de koppels. Daarmee gaan ze aan de slag gaan met vloeren, verven en andere klusjes. Zonder dat ze weten wat eindresultaat zal zijn. Is de basis gelegd, dan maakt de stylist de inrichting compleet met meubels en accessoires.

In België is het helaas niet mogelijk deze afleveringen te (her)bekijken via SBS6. We hopen je te inspireren met de foto’s van de wekelijkse make-over en onze YouTubevideo’s.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes!

nog meer: wooninspiratie